27.03.2009 suomenmusiikki kirjoitti:

tiara

tiara3

– Sanoo asiat suoraan, kiertelemättä.

Tiara eli Tiia Marjanen on elämää nähnyt laulunopettaja/muusikko, joka tietää mistä hänen laulunsa syntyvät. Ne syntyvät tarinoista, jotka ovat hänen elämästään ja tunteistaan.

– Laulu on voimakkaasti fyysinen ja henkinen instrumentti, se on enemmän elämäntapa kuin suoritus. Laulaessa tunteet ovat heti läsnä.

Tiara on kotoisin Rovaniemeltä. Nykyään Helsingissä majaileva nainen tekee päivätyönään laulunopettajan hommia Pop&Jazz konservatoriossa. Tiara on julkaissut kaksi singleä. Ensimmäinen Jääkuningatar meni suoraan Ylex –kanavan soittoon. Toinen Askeleita kohti reunaa oli tarkoitettu, myös videonsa kautta, herättämään kuuntelijoissa tuntemuksia.

– Askeleita biisistä on tullut palautetta. Se on sanoituksiltaan koskettanut ja se on mitä artistina toivon tekeväni. Lauluissa pitää olla tunteet heti läsnä.

Tiara on tänä vuonna mukana Suomen Euroviisu karsinnoissa. Hän on aina seurannut kisoja suurella innolla.

– Nuorena seurasin ahkerasti ja tuumasin, että kun minä olen euroviisuissa, niin suomi voittaa. Lordi ehti ensin, mutta onneksi voitto meni kuitenkin kotikaupunkiin. Viime aikoina ei ole tullut seurattua, mutta olin kyllä Kaartin Soittokunnan järjestämässä Euroviisu-konserttisarjassa solistina 2006-2007. Siellä tutustuin euroviisujen historiaan.

www.myspace.com/tiaranmusiikki

Haastattelut ja lisätiedot:
Carla Ahonius/ Colourful Entertairment
carla.ahonius@gmail.com
040-719766