8.04.2009 suomenmusiikki kirjoitti:

The Millioners

miltsit_1

The Millioners on nuorista miehistä koostuva tanssi- ja beathenkinen yhtye Helsingistä, Suomesta. Tarjoamme laadukasta kansainvälistä tanssimusiikkia tanssivalle yleisölle. The Millionersin tahtiin on hyvä hytkyä ja jorata tai vain rentoutua sohvalla nautiskellen. The Millionersin monipuolisessa musiikissa rytmi, tempo ja melodiat ovat sopusoinnussa keskenään.

Vuonna 2003 nuoret kaverukset päättivät perustaa orkesterin kuutosdivisioonassa pelaavan jalkapallojoukkueen klubi-iltaa varten. Ja kun sekä musiikki että meno olivat reipasta, pojat ryhtyivät jalostamaan ja hiomaan yhtyeen sointia. The Millioners-soundi on siitä lähtien ollut takaamassa viihtyisyyttä ja tunnelmaa niin suurilla kuin pienemmilläkin tanssipaikoilla pitkin maata.

Vuosi 2005 on ollut Millionersille yhtä riemua. Yhtye vietti 2-vuotis juhlavuottaan ja kiersi tanssipaikkoja aina Turkua myöten. Eikä siinä kaikki. Pojat solmivat levytyssopimuksen KHY Suomen musiikin kanssa. Nyt juhlavuosi huipentuu esikois-EP:n julkaisuun. Mitähän tulevaisuus tuo tullessaan.

Linkit

» http://www.themillioners.com
» http://www.myspace.com/themillioners » Tilaa albumit täältä