10.03.2010 suomenmusiikki kirjoitti:

Final Assault arvostelu

Final Assaultin debyytti sai loistavan arvostelun MTV3:n nettisivuilla.

Final Assault: Final Assault (4,5/5 tähteä)

Final Assault iskee nopeasti ja tehokkaasti. Bändin nimeä kantava debyytti on ohi 18 minuutissa. Siinä ajassa 1980-luvun thrashiin ja hc-punkiin pohjaavat 10 biisiä ovat jyränneet tajuntaan ja menojalkaa on vipattanut oikein urakalla. Tulevan niskakivun voi tuntea jo nahoissaan. Kuten levyn mukana saapunut tiedote sanoo, tulee tätä levyä kuunnellessa mieleen mm.Suicidal Tendencies ja S.O.D.

Sanoitukset käsittelevät oikeaoppisesti kuolemaa ja yhteiskunnan epäkohtia. Instrumentaalin avausraidanR.T.B.D. jälkeen jysähtää heti levyn herkkupala I Shall Destroy All The Civilized Planets. Videobiisi Wave Of Bloodilla kertosäkeessä laulaja Jänö on liukumassa jo hieman screamon puolelle, mutta onneksi palaa nopeasti takaisin. Muista biiseistä nousevat tykityksen joukosta esiin Gone Too Young, All Flesh Must Be Eaten ja nimibiisi Final Assault.

Kitaristien (Jurg ja Asa) riffittely on nopeaa ja tehokasta. Rytmiryhmä (Aleksi, basso ja R, rummut) puolestaan paukuttaa tahtia mahtavalla rytkeellä. Mainion levyn ovat äijät saaneet aikaiseksi.

Teksti: Toni van der San