18.05.2011 Kari Hynninen kirjoitti:

IRINA BJÖRKLUND – Chanson d’Automne

Irinia Björklund promokuvaMultilahjakas Irina Björklund on levyttänyt albumillisen itsesanoittamiaan, yhdessä yhdysvaltalaisen elokuvasäveltäjä Peter Foxin kanssa säveltämiään ranskankielisiä kappaleita. Ranskassa lapsuutensa asuneelle ja siellä ylioppilaaksi kirjoittaneelle Björklundille ranska on kaikein luontevin kieli tekstittämiseen. Kieli, jolla pääsee ytimeen. Ranskassa Björklundin lauluja ja erityisesti tekstejä on kehuttu syvällisiksi ja yllätys, yllätys erittäin ranskalaisiksi.

Suomessa kotimaisin voimin äänitetyn levyn miksasi Pariisissa kanadalainen Adam Samuels, joka tunnetaan erityisesti tuottaja-guru Daniel Lanois´in luottoäänittäjänä. Levyn on tuottanut MuFarang International ja sen julkaisija on suomessa Suomen Musiikki.

Chanson d’Automne on ensimmäinen single ja levy julkaistaan elokuussa 2011.