26.04.2012 Kari Hynninen kirjoitti:

REINO & THE RHINOS JULKAISEE UUDEN SINKUN – ALBUMI KESÄKUUSSA

reino kansikuva Reino Nordinin luotsaama yhtye Reino & The Rhinos julkaisee uuden albumin ”Kohti huomista” kesäkuun kuudentena. 23.4. julkaistava single ”Kuulut unelmiin” on esimakua albumin soundista, joka on yhdistelmä orgaanista reggae-sykettä ja soulia – perinteitä kunniottaen mutta raikkaaseen sävyyn. Albumin ensimmäinen single ”Aurinko” ilmestyi viime keväänä ja soi kiitettävästi mm. YleXin että Radio Helsingin taajuuksilla. Julkaisijana on Suomen Musiikki.

Uuden albumin tuotannosta vastaavat Reino itse sekä Henrik Suhonen, jotka tunnetaan myös Bongo Rock – kollektiivina. Levyä on äänitetty neljällä eri studiolla ja sillä soittaa edelliseltäkin albumilta tuttuja muusikoita. Taustavaikuttajina toimivat myös edellisen albumin tuottanut Bommitommi sekä levyn masteroinut Didier Selin. Albumia on rakennettu kappaleitten ehdoilla hyvä tovi ja se kuuluu jäljessä – Bongo Rockin tavaramerkiksi muodostunut whakkabeat-soundi on intensiivisen rento ja soundissa on aimo annos elämänmakuista karheutta.