23.05.2012 Kari Hynninen kirjoitti:

Zebra And Snake – Healing Music

Zebra And Snake – Tapio ja Matti – ovat kaksi ystävystä, joiden yhdistäessä taitonsa syntyy lämmintä elektronisvaikutteista soundia.

Soitettuaan vakuuttavia keikkoja Club NME:llä, OMD:n sekä CSS:n lämmittelijöinä ja tehtyään upean Aasian kiertueen – Zebra and Snake tulee jatkamaan aktiivista keikkailua ympäri Eurooppaa vuonna 2012. Luvassa on jo varmistettuja konserttipäivämääriä Saksassa, Englannissa ja Ranskassa.

Alunperin kotoisin Pohjanmaan sydämestä, Alajärveltä, pari on tuntenut toisensa pitkään. Parin taustat ovat erilaiset: kun Matilla oli itse-diagnosoitu syntetisaattorifetissi – Tapion lapsuuden soundtrack oli taas klassinen musiikki. Vasta Helsinkiin muutettuaan duo aloitti yhteistyön.

Debyyttialbumia Healing Music – julkaistaan 16. toukokuuta 2012 – ruokkii yhteinen rakkaus Fleetwood Macia, krautrockia sekä ambient elektroa kohtaan. Kyseessä on ajaton levy, jossa näkyy vahvasti suuri inspiraatio kotimaisesta maisemasta ja ympäristöstä.

Info ja haastattelut: Kari Hynninen, 040-824 3915
kari@suomenmusiikki.fi