12.02.2013 Kari Hynninen kirjoitti:

RAAPPANAN UUSI SINGLE ILMESTYY 22.2. JA ALBUMI 22.3.

Reggaeartisti Raappana julkaisee uuden sinkun ”Kylmä kivi” helmikuun 22. päivä. Julkaisijana on Suomen Musiikki ja tuotannosta vastaa edellisten tapaan Bommitommi. Biisi saa myös rinnalleen videon, joka on Pablo Filmsin Aleksi Raij’n käsialaa.

Raappana on viime vuodet kypsytellyt rauhassa uutta materiaalia tulevaa levyänsä varten. Odotus palkitaan pian – maaliskuun 22. ilmestyy Tuuliajolla-nimeä kantava 15-raitainen albumi. Levyn ensimmäinen sinkku ”Kauas pois” on otettu vastaan avosylin – video on ehtinyt saada kahdessa kuukaudessa yli miljoona katselua YouTubessa ja biisi on edellisen kahdeksan viikon ajan ollut jatkuvasti kymmenen radiosoitetuimman kappaleen joukossa. Hitti siis kyseessä!

Raappana tekee kevällä levynjulkaisukeikkoja sekä DJ Leimasimen että taustabändinsä Sound Explosion Bandin tukemana. Ajankohtaisen keikkalistan voi tarkistaa artistin Facebook-sivuilta. Keikat buukkaa ohjelmatoimisto Tarnanen.

Suomen Musiikki / Kari Hynninen 040-824 3915 khykari@gmail.com