7.10.2013 Kari Hynninen kirjoitti:

JUKKA POJAN KOKOELMA MYI KAHDESSA PÄIVÄSSÄ KULTAA!

jukka-poika-kokoelma-tiedotePerjantaina 4.10. julkaistu Jukka Poika Kokoelma-niminen koko uran kattava kokoelmalevy on myynyt perjantain ja lauantain aikana kultaa (yli 10.000 kpl) ja on vahvasti matkalla platinaan (20.000).

Jukka Poika kommentoi kultamyyntiä ja syksyä seuraavasti ”On todella iloista, että kokoelma lähti liikkeelle näin hyvin ja on saanut osakseen runsaasti myönteistä huomiota. Tämä syksy on muutenkin erityisen kiinnostava, sillä esiinnyn supersuositussa Vain Elämää-ohjelmassa. Kuvauksissa oli hauskaa ja luvassa on huippuvetoja hienoilta artisteilta. Uskon että tavoitan ohjelman myötä myös uusia kuulijoita. Tämän levyn avulla heidänkin on helppo tutustua tähänastisen tuotantoni suosituimpiin ja itselleni merkittävimpiin kappaleisiin.”

Kokoelma kokoaa Jukka Pojan koko uran samoihin kansiin. CD:llä on 20 biisiä. Mukana ovat hitit: Silkkii, Älä tyri nyt, Mielihyvää. Jukka Poika on äänittänyt Sound Explosion Bandin kanssa neljä vanhaa biisiä uudestaan, niistä on sinkkuna julkaistu Laineet. Jukka Poika on loppuvuodesta hyvin esillä Vain elämää-ohjelman takia. Kokoelma julkaistaan myös tuplavinyylinä. Siinä on 16 biisiä ja vinyylin mukana tulee 20 biisin cd.

Kappalelista:

1. Laineet
 2. Mielihyvää
 3. Silkkii 
4. Älä tyri nyt 
5. Taistelun arvoinen
 6. Kylmästä lämpimään
 7. Haluun kuulla sen äänen 
8. Hypnoosiin 
9. Siideripissis 
10. Syyään eka
11. Pläski 
12. Juokse sinä humma
 13. Pelimies 
14. Ikirouta
 15. Kiitollisuutta feat. Raappana
 16. Sotaisa rotu
 17. Viestii 
18. Rullaan 
19. Tiettyä tunnelmaa
 20. Potentiaali

Haastattelupyynnöt: Kari Hynninen / Suomen Musiikki khykari@gmail.com 040-8243915