15.01.2014 Kari Hynninen kirjoitti:

Diskokuningatar Eini julkaisee uuden ’Vähän kipeää’ albumin ystävänpäivänä 14.2.2014

Tekstimaailmaltaan koskettavaa levyä edeltää single ’Palanen onnea’

eini-2014

Suomalaisia 1970 –luvun lopusta saakka viihdyttänyt Eini teki comebackin vuonna 2011 julkaisemalla uuden ’Mä jään’ albumin neljäntoista vuoden tauon jälkeen. Nyt tämä levy saa jatkoa 14.2.2014 julkaistavalla ’Vähän kipeää’ –albumilla.  Einin soundia entisestään päivittänyt levy on järjestyksessään ahkerasti keikkailleen artistin kahdestoista sooloalbumi. Levyä edeltää Ressu Redfordin ja Juha Tapanisen Einille kirjoittama ’Palanen onnea’ –single, joka kertoo yhden illan suhteisiin väsyneestä ihmisestä.

Palanen onnea on tarina ihmisestä, joka etsii onnea sitä löytämättä. Hän on väsynyt tapaan elää, jossa vietetyn yön tapahtumat pitää häpeillen unohtaa. Hän ei suuria toivo, mutta palanenkin onnea että voisi vielä sunnuntaiaamunakin rakastaa.”

Kuuntele Palanen onnea  tästä: https://www.youtube.com/watch?v=txWVWSD0Dn0

Uudella levyllään Eini on halunnut laittaa persoonansa ja kertynee elämänkokemuksensa peliin olemalla vahvasti mukana kappaleiden sanoituksissa.  Avoimissa ja rohkeissa teksteissä maistuu eletty elämä sen kaikkine sävyineen. Mukana on Einiin aina liitetty iloisuus ja valoisuus. Lisäksi sanoituksissa kuuluu syvästi tunteva ja ajatteleva ihminen.

http://www.eini.fi

www.facebook.com/eini

Lisätietoja ja haastattelut:
Liekki Promotion / Nora Norrlin
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Levy-yhtiö:
KHY Suomen Musiikki Oy
Kari Hynninen
Puh 040 824 3915, khykari@gmail.com
www.suomenmusiikki.fi

Keikat:
Polarartistit Oy
/ Lars Pajumäki
Puh. 050 551 4204/ lars.pajumaki@polarartistit.fi
www.polarartistit.fi

Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com //  040 846 0116
Huivipolku 4 A, 00950 Helsinki

http://www.facebook.com/LiekkiPromotion