15.01.2014 Kari Hynninen kirjoitti:

JUKKA POIKA MYI PLATINAA!

Jukka Pojan Kokoelma-niminen kokoelmalevy on myynyt yli 20.000 kpl eli platinaraja on rikkoutunut.

jukka-poika-kokoelma-tiedote

Jukka Poika kommentoi:

”Kokoelmalevy tuntui alkujaan hiukan suureelliselta idealta, joten on sitäkin suurempi ilo todeta sille olleen kentällä pontevaa kysyntää. Levytetty tuotantoni on melko kiemurainen ja jopa hajanainen eri projekteineen, joten sitä on epäilemättä helpompi lähestyä tällaisen ”tiivisteen” muodossa. Kiitos uusille ja vanhoille fanittajille tuesta, seuraavalla julkaisulla kuullaan taas 100% uutta materiaalia.”

Kokoelma kokoaa Jukka Pojan koko uran samoihin kansiin. CD:llä on 20 biisiä. Mukana ovat hitit: Silkkii, Älä tyri nyt, Mielihyvää. Jukka Poika on äänittänyt Sound Explosion Bandin kanssa neljä vanhaa biisiä uudestaan, niistä on sinkkuna julkaistu Laineet. Jukka Poika on loppuvuodesta hyvin esillä Vain elämää-ohjelman takia. Kokoelma julkaistaan myös tuplavinyylinä. Siinä on 16 biisiä ja vinyylin mukana tulee 20 biisin cd.

Kappalelista:

1. Laineet
2. Mielihyvää
3. Silkkii
4. Älä tyri nyt
5. Taistelun arvoinen
6. Kylmästä lämpimään
7. Haluun kuulla sen äänen
8. Hypnoosiin
9. Siideripissis
10. Syyään eka
11. Pläski
12. Juokse sinä humma
13. Pelimies
14. Ikirouta
15. Kiitollisuutta feat. Raappana
16. Sotaisa rotu
17. Viestii
18. Rullaan
19. Tiettyä tunnelmaa
20. Potentiaali

Haastattelupyynnöt: Kari Hynninen / Suomen Musiikki khykari@gmail.com 040-8243915