merkityksellisen-hyvaa-musaa

Suomen Musalta on tulossa seuraavia sinkkuja 2017:

13.1. Lauantai - Olkkarin sohvalta etelään
18.1. Lc Nick - Vaimomatskuu feat. Sami Saari
20.1. Joanna - Hulluja unelmii
Annukka - Ei sanota sitä ääneen
Eldis - Bon bon
Linnut, Linnut - Tavastia
Malmö - Pihalla susta
Sianna Hoo - Down ihan mihin vaan
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

HOTELLI VANTAA - VIKAT HITAAT feat. MÄKKI
(julkaisu 30.11.2016. KHY Suomen Musiikki Oy)

Hotelli Vantaa on Junon vetämä letkeä miesbändi. Nyt herrat ovat saaneet seurakseen Vantaan kovimman räppärin ja hän on nimeltään Mäkki. Mäkki on Spotify-listojen mestari ja tullee nostamaan Hotelli Vantaan korkealle.

”Vikat hitaat” on svengaava daftpunkahtava sinkku. Tuottajana on Mikko Tamminen, mies mm. Kaija Koon, Stigin, Yön poltteen ja Mäkin takana.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Suomen Musiikki päivitti kansikuvansa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

30.11.2016 ilmestyy At The Hollow-yhtyeen sinkku From The Streets. Se on maistiainen tulevalta livelevyltä. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

IDEAALI & JAY WHO? – PURKKARIT (julkaistaan 16.11.2016)

Suomiräpin tunnetuin veljeskaksikko Ideaali & Jay Who? on pitkän linjan Lahtelainen hiphop-yhtye, joka tuli isolle yleisölle aiemmin tutuksi kappaleillaan ”Lentokenttä” sekä ”Haloo”. Viimekesänä julkaistu single ”Aerobicvideo” kipusi kovaa tahtia Spotifyn top-50-listalla aina kolmenkymmenen kuunnelluimman kappaleen joukkoon ja nyt onkin aika tähdätä korkeammalle!

Tuorein sinkku ”Purkkarit” on työstetty yhdessä suomalaisen urbaanin musiikin kuumimman tuottajan MGI:n kanssa ja kappaleelle on antanut oman panoksensa myös Santa Cruz yhtyeen solisti-kitaristi Archie Cruz. ”Purkkarit” on hyvää fiilistä henkivä ja energinen mimmibiisi, joka tekee saundillaan kunniaa 2000-luvun alun highschoolrock-bändeille kuten Wheatukselle ja Blink182:lle.

Kappale toimii hyvän fiiliksen nostattajana ja onkin tästä syystä erittäin oiva lisäys vuoden 2016 soittolistoille torjumaan kaamoksen vaikutuksia!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Dilemma - Kylmää ja kuumaa feat. Sianna Hoo (KHY Suomen Musiikki Oy, julkaisu 9.11.2016)
�Voimakas ja intensiivinen kappale kertoo uskosta itseensä. Dilemma kirjoittaa kappaleensa avoimesti omien kokemustensa pohjalta ja haluaa välittää omaa asennettaan suoraan kuulijalle. Kappaleessa kuuluu artistin impulsiivinen luonne: Kun elää intohimolla ja antaa impulssien ohjata, elämässä tulee vastaan sekä kylmää että kuumaa, ja nautintoa tavoitellessa myös kärsimys on väistämätöntä.

Sianna Hoo on Suomen Musiikin uusi artisti, joka aikaisemmin esiintyi nimellä Dylan. Sianna Hoo julkaisee omaa musiikkia ensi vuoden alussa.

Facts:
Dilemma on etelä-helsinkiläinen, 25-vuotias, modernin hiphopin artisti. Dilemman kappaleissa tekstien vahvat emootiot yhdistyvät energisiin, elektronisiin ja orgaanisiin soundeihin. Viime vuosina Dilemma on korkealla työmoraalillaan vienyt musiikkiaan jatkuvasti eteenpäin, eikä turhaan: Hiphop -festareiden yleisöäänestysten voitot (Pipefest, Summer Up x2, Purpflash) kertovat myös aktiivisesta kuulijakunnasta. Ahkera omakustanneartisti ei ole jäänyt huomiotta mediassakaan: Dilemma on ensimmäinen YleFolkin tukema artisti, ja YleX on paneutunut Dilemmaan kahdesti ”Viikon Noste” -osiossaan. Viimeisin omakustannejulkaisu ”Tule vastaan” noteerattiin myös Iltalehdessä sekä Loopilla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Ideaali & Jay Who? julkaisee uuden sinkun 16.11. Sen nimi on Purkkarit ja kitarasoolon vetäisee Santa Crutzin Archie! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa
Avaa Facebookissa

Pinja ja Pekka – Rakkauden oppikirja

(julkaisupäivä 2.11.2016)

Pinjan ja Pekan uusi sinkku Rakkauden oppikirja on tarina lemmenleikistä. Aikuisten pelistä, joka on täynnä kirjoittamattomia sääntöjä, salaisuuksia, antautumista, yritystä, viileää välinpitämättömyyttä, pettymystä ja täyttymystä. Hämyisät vintage-rytmit kuljettavat soljuvasti tarinaa kohti loppuhuipennusta.

Pinjan ja Pekan kaksi edellistä sinkkua ”Levoton jalka” ja Nouse sisko” ovat soineet runsaasti radioissa ja pariskunta keikkailee ahkerasti mm. omien klubiensa tiimoilta.

Tuottajana on mm. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanista tuttu Sampo Haapaniemi.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa