merkityksellisen-hyvaa-musaa

Suomen Musiikki päivitti kansikuvansa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Suomen Musiikki jakoi käyttäjän K-System tapahtuman. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

✘✘ Tänään ✘✘ K-SYSTEM Facebook Livelähetys!

huhtikuu 29, 2016, 7:00pm

K-System Studios, Finland

K-System julkaisi tänään tuoreen singlensä 'Calling' feat. Ann-Jattu ja kappale on nyt kuunneltavissa mm. Spotifyssä sekä Apple musicissa. ✘ SPOTIFY ✘ bit.ly/callingspotify Uuden s...

Suomen Musiikki jakoi käyttäjän VANILLA kuvan. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Whipii! Tarzani Biisi pääsi jo monille Spotifylistoille!! Esimerkiksi tälle🎉🍾🤘💿!! Huomenna on koko levy siellä🦄🦄!!

Avaa Facebookissa

Mørketin arvostelun tämän päivän Hesarissa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Laura Hakamo, Mørket ja 2 muuta tykkää tästä

Kommentoi Facebook:ssa

ANNUKKA - SUN PERÄÄN
(Julkaisu 27.4.2016, KHY Suomen Musiikki Oy)

Annukka sai levytyssopimuksen lähetettyään Sähköä-kappaleen YleX:ään. Venla Kokkonen soitti kyseisen biisin Uuden Musiikin Illassa ja ohjemaa kuunteli myös Kari Hynninen Suomen Musiikista (mm. Jukka Poika, Pepe Willberg, Raappana) joka otti heti yhteyden Annukkaan. Sopimus tehtiin saman illan aikana. Sähköä nousi ensin YleX:n ja myöhemmin Suomipopin soittolistoille.

Uusi single on nimeltään Sun perään. Annukka kertoo kappaleesta seuraavaa:

”…Niin ja ne sanat, nehän on aika yksiselitteiset kyllä nyt tuon kappaleen kohdalla. Kertoo siis tilanteesta, jossa henkilö on päättänyt olla lähtemättä enää toisen perään ihan periaatteesta. Tunnetta on vielä jäljellä, eikä toinenkaan oo tainnu tietää lähtevänsä viimeistä kertaa, koska pitää tätä perässä juoksijaa itsestäänselvyytenä.”

Annukka on 27-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka on alunperin lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta vaikuttaa nykyisin Tampereella. Annukka on tehnyt omaa musiikkia lapsesta saakka kirjoittaen tekstejä ja säveltäen pianon kanssa, mutta siirtynyt aikuisiällä säveltämään tietokoneiden tarjoamien musiikinteko-ohjelmien avulla. Annukka sanoittaa ja säveltää omat kappaleensa itse, mikä kuuluukin sanoman ja melodian yhdessä luomista tunnelmista ja tunteesta, jonka Annukka haluaa kappaleidensa avulla kuulijalle synnyttää.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

K-System - Calling (Feat. Ann-Jattu)

Julkaisupäivä: 29.4.2016 / KHY Suomen Musiikki Oy
Tyyli: Dance, electronic

Tuoreen ’Calling’ kappaleensa julkaiseva Kimmo ”K-System” Kauppinen on kerännyt pitkällä urallaan huomattavaa tunnustusta, ja tehnyt suomalaista musiikkihistoriaa. Hänet on valittu vuoden tuottajaksi ja vuoden artistiksi, sekä Emma-ehdokkaaksi. K-System on ensimmäinen suomalainen elektronisen musiikin artisti joka on julkaissut Top-10 –hittikappaleen kolmella eri vuosikymmenellä ja lähes 2 miljoonaa Spotify-toistoa kertoo vankasta suosiosta modernin musiikin ystävien keskuudessa.

Vuonna 2015 julkaistut hittisinglet 'I Got A Feeling' sekä 'Ocean Drive' soivat tiheään tahtiin radiotaajuuksilla sekä valloittivat iTunes myyntilistojen kärkisijat Suomessa. Joonas Hahmon kanssa yhdessä julkaistu "Ocean Drive" nousi maailman 5. myydyimmäksi äänitteeksi omassa genressään ja päätyi maailman isoimpien DJ-tähtien levylautasille soiden massiivisilla EDM-festivaaleilla ympäri maailmaa.

Nyt julkaistavan ’Calling’ kappaleen tarinasta K-System kertoo seuraavaa:

’Calling’ on moderni kappale joka vie elektronista musiikkigenreä eteenpäin yhdistäen parhaita elementtejä kansainvälisesti suurta suosiota nauttivan genren eri tyylilajeista.

Kappale sai alkunsa muutama vuosi sitten kun surffailin pitkin internetin ihmeellistä maailmaa ja päädyin Ann:n Myspace sivustolle jolta löytyi hänen kappaleitaan. Ihastuin hänen soundiinsa ja laitoin välittömästi viestiä että kiinnostaisiko tehdä yhteistyötä, ja koska hän kiinnostui sovimme studiosession Lontooseen hyvän ystäväni Thomaksen studiolle jossa nauhoitimme kappaleen laulut. Tämän jälkeen biisi pompsahteli tiheään tahtiin pöytälaatikosta esille päätyen lopulliseen, tanssilattiat naulaavaan muotoonsa keväällä 2016.

Tuoreen singlejulkaisun myötä käynnistyy myös koko maan kattava K-SYSTEM Presents: CLUB ANTHEMS –yökerhokiertue jossa K-System esiintyy yhdessä muiden kotimaisten elektronisen musiikin tähtien kanssa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Suomen Musiikki jakoi käyttäjän Kasper kuvan. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Teen nykyään yhteistyötä Suomen Musiikki Oy:n kanssa ja he julkaisevat tulevan singlen Mä Täytän Aikaa! Sen on tuottanut Polarsoul ja siinä feattaa Karin! :) Kansitaiteet tekee Hanna Malinen! ...

Avaa Facebookissa