merkityksellisen-hyvaa-musaa

Hyvää musaa tulossa Suomen Musalta loppuvuoden aikana.

Egotrippi - Valtatie 13.10.
Pelle Miljoona United - Suhoi Suhoi / Ali lähti Jihadiin 14.10.
Brian & Helvetin Peruna - Rantalomalle Syyriaan 26.10.

Sekä näiltä tulee vuoden loppuun mennessä tai alkuvuodesta:

Pää-Äijät
Ideaali & Jay Who?
Annukka
Malmö
Kasper
Dilemma
Linnut, Linnut
Sianna Hoo
Hotelli Vantaa
Jiri Nikkinen
Pinja ja Pekka
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Hanna Kumpula, Ari Fast ja 22 muuta tykkää tästä

Kommentoi Facebook:ssa

Pelle Miljoona United - Suhoi Suhoi / Ali lähti Jihadiin
(KHY Suomen Musiikki Oy, julkaisu 14.10.2016)

Pelle Miljoona kertoo tulevasta sinkusta:

"Suhoi Suhoi syntyi eräänä sateisena iltana katsoessani Ylen pääuutisista (taas kerran) Aleppon järjentöntä pommitusta. Biisi kertoo venäläisestä pilotista, joka käänsi Suhoi-hävittäjänsä Aleppon yllä ja pudotti pommilastinsa aavikolle. Laulun kirjoittamiseen meni about puoli tuntia. Lopullisen muotonsa Suhoi Suhoi löysi treenikämpällä lähes samassa ajassa. Rauhanlaulut ovat aina ajankohtaisia, varsinkin näinä aikoina kun joka ilmansuunnassa asevarustelu sekä sapelinkalistelu eskaloituu pelottavassa määrin. Samanaikaisesti kun Venäjän ja U.S.A:n suhteet ovat jäätyneet hyytäväksi.

Ali lähti Jihadiin kertoo Helsingin lähiössä syntyneestä somalitaustaisesta nuorukaisesta. Se on tarina syrjäytymisestä, elämästä epähenkilönä kahden kulttuurin välissä. Tarina on fiktiivinen, mutta luultavasti myös totta: useat etnisen taustan omaavat suomalaiset ovat vastanneet ISIS:in, Lähi-Idän minareeteista kuuluvaan kutsuhuutoon."

Singlen myötä bändi palasi legendaariseen Finnvoxiin, jossa äänitettiin useat Pellen ja Tumpin uran alkuaikojen levyt. Äänittäjä-tuottajana toimi Risto Hemmi, joka oli puikoissa mm. vuonna 80 ilmestyneellä Moottoritie-albumilla.

Pelle Miljoona United on: Pelle Miljoona (rummut, laulu)
Tumppi Varonen (basso, laulu)
Jukka "Mela" Melametsä (kitarat)
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

Lauri Hemmi, Tarmo Rydman ja 23 muuta tykkää tästä

Kommentoi Facebook:ssa

Tästä härskiä punkkia viikonloppuun! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Suomen Musiikki päivitti kansikuvansa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa

​BRIAN & HELVETIN PERUNAN DEBYYTTISINGLE PIHALLE PERJANTAINA 30.9.

Kesäkuun 12. päivän varhaisina tunteina helsinkiläisen ravitsemusliikkeen kattoterassilla perustettu soitin- ja lauluyhtye Brian & Helvetin Peruna julkaisee ensimmäisen singlensä "Koska vaan" tämän viikon perjantaina.

Nuoren säveltäjänero Miro Palokallion (rummut, basso, laulu) ja hillittömänä seksipommina tunnetun Kata Laakson (kitara, laulu, kazoo) muodostama yhtye syntyi halusta ja jäsentensä kyvystä tehdä asiat nopeammin, paremmin ja ennen kaikkea munakkaammin kuin muut.
Kuusi ensimmäistä biisiään yhtye levytti ja julkaisikin vuorokauden sisällä kunkin kappaleen kirjoittamisesta.
Julkaisujen virta tyrehtyi vasta, kun yhtyeelle tarjottiin kaksikuukautisen olemassaolonsa jälkeen levytyssopimusta. Loput uudet biisit säästettiin toistaiseksi vielä nimeämättömälle esikoisalbumille, joka ilmestyy 26.10.2016. Toinen albumi julkaistaan ensi keväänä.

Sinkun julkaisun tuomia valtavia julkisuuspaineita yhtye on jo lähtenyt pakoon palmujen alle levy-yhtiöltä saamansa massiivisen ennakon turvin.
Levyn julkaisua kuitenkin juhlistetaan keikalla Poopstock-festivaaleilla Helsingin Lepakkomies-baarissa julkaisupäivänä 26.10.

Yhtyeen keikkakokoonpanon muodostavat Katan ja Miron lisäksi Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeestä tunnettu rumpali Aarni Palokallio (rummut) sekä levymoguli ja kerran bassoa keikalla soittanut henkilö Kari Hynninen (basso).
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Avaa Facebookissa